Over Rijschool Karam

De leukste rijschool van Zuid-Holland en Utrecht

De leukste rijschool van Zuid-Holland en Utrecht

Neem contact met ons op

Rijinstructeurs bij wie kwaliteit hoog in het vaandel staat

Rijinstructeurs bij wie kwaliteit hoog in het vaandel staat

Welkom op de website van Karam Verkeers opleidingen. Wij zijn actief in de regio Zuid Holland (Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Rijswijk, Delft, Den Haag) en in de regio Utrecht.

Karam verkeersopleidingen is een compact, strak verkeersopleidingsinstituut waar de begrippen klantvriendelijkheid, betrokkenheid, betrouwbaarheid, openhartigheid, individuele benadering, kwaliteit en innovatie centraal staan.

Bekijk onze diensten

20+

20+

Jaar ervaring

9,5

9,5

Gemiddelde beoordeling

800+

800+

Leerlingen geholpen

7

7

dagen per week rijlessen

Lesmethode

Lesmethode

Wij hanteren voor een starter die nooit eerder rijlessen heeft gevolgd, een unieke lesmethode. De leerling start altijd met een automaat. Nadat de leerling het nodige verkeersinzicht heeft ontwikkeld en zich de basis principes van het autorijden eigen heeft gemaakt, stappen wij over naar de schakelauto. De leerling legt uiteindelijk praktijkexamen af met de schakelauto.

Op basis van wetenschappelijke kennis en ervaring hebben wij ondervonden dat deze methode de beste methode is voor startende leerlingen.

Uiteraard kun je ook een praktijkexamen afleggen in een automaat. Dan heb jij alleen maar een rijbewijs voor een auto met automaat.

Rijschool Karam

Rijschool Karam

Wij zijn ervaren, vakbekwaam en onze leerlingen worden opgeleid op basis van hun specifieke wensen en doelen op een voor hen specifiek individueel afgestemde methode waarbij wij gebruik maken van de modernste opleidingsmethoden en technieken.
Je kunt bij ons terecht voor het behalen van het rijbewijs B maar ook voor de opleiding tot Rijinstructeur B! en Taxi- Chauffeur.

Kies je voor Karam verkeersopleidingen, dan kies je voor een professionele opleiding van goede kwaliteit voor een lage prijs. Je bent van harte welkom bij onze rijschool! Wij zijn bereikbaar 7 dagen per week op nummer : 06-55120854 en 06-57335594.