Welkom op de website van Karam Verkeers opleidingen. Wij zijn actief in de regio Zuid Holland (Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Rijswijk, Delft, Den Haag) en in de regio Utrecht.

Karam verkeersopleidingen is een compact, strak verkeersopleidingsinstituut waar de begrippen klantvriendelijkheid, betrokkenheid, betrouwbaarheid, openhartigheid, individuele benadering, kwaliteit en innovatie centraal staan.

Wij zijn ervaren, vakbekwaam en onze leerlingen worden opgeleid op basis van hun specifieke wensen en doelen op een voor hen specifiek individueel afgestemde methode waarbij wij gebruik maken van de modernste opleidingsmethoden en technieken.
Je kunt bij ons terecht voor het behalen van het rijbewijs B maar ook voor de opleiding tot Rijinstructeur B! en Taxi- Chauffeur.

Kies je voor Karam verkeersopleidingen, dan kies je voor een professionele opleiding van goede kwaliteit voor een lage prijs.

Je bent van harte welkom bij onze rijschool !!!

Wij zijn bereikbaar 7 dagen per week op nummer : 06-55120854 en 06-57335594

Close Menu