Autorijles

Een rijopleiding is een kostbare zaak! De keuze voor een rijschool is daarom van groot belang. Als je voor een rijopleiding bij Karam Verkeersopleidingen kiest, weet je zeker dat je goed zit. Bij Karam Verkeersopleidingen heb je namelijk de allergrootste kans om in één keer te slagen voor jouw rijbewijs.

Lees meer

Rijinstructeur

Mooie auto’s, vrijheid, rijbeleving, leuke contacten met leerlingen en zelf je werktijden bepalen. Het zijn allemaal onderdelen van het vrije beroep van een rijinstructeur. Met het diploma dat je behaalt kan je direct zelfstandig een autorijschool beginnen, of in loondienst gaan bij een andere verkeersschool.

Lees meer

Taxi

Iedereen die het beroep van taxichauffeur wil uitoefenen, dient over de chauffeurspas te beschikken. Deze ontvang je als het Basisdiploma Taxi hebt behaald, dat bestaat uit een theorie- en praktijktoets. Uiteraard dien je te beschikken over een rijbewijs.

Lees meer

Rijangst

Karam verkeersopleidingen is een partner van de FEM-rijopleiding en Rijrelaxed en heeft zich tevens gespecialiseerd in het lesgeven, coachen, instrueren en begeleiden van de leerlingen cq bestuurders die (primaire) rijangst hebben.

Lees meer

Duo rijden

Je rijdt samen met een andere leerling: Je betaalt slechts voor het ene uur dat je zelf rijdt het normale tarief van € 49,- . Het andere uur rijd je gratis mee en leer je te observeren terwijl een andere leerling les krijgt.

Lees meer
Bel ons : 06 – 5512 0854

Start direct met rijlessen bij de leukste rijschool van Rotterdam. Snel je rijbewijs halen zonder wachttijden.

Inschrijven

Terugbelverzoek

Laat je vandaag nog terugbellen.

Bedankt voor je belverzoek. We bellen je z.s.m. op.
Het is niet gelukt je belverzoek te versturen. Neem telefonisch contact met ons op.