Actief in de regio Zuid Holland en Utrecht
06 – 5512 0854
info@rijschoolkaram.nl
Actief in regio Zuid-Holland en Utrecht
Proefles aanvragen
Proefles aanvragen
Auto rijbewijs Rotterdam2022-08-11T12:45:55+00:00

Autorijbewijs B

Rijbewijs B

 • Allrisk verzekerde auto’s

 • Les evaluatie met je instructeur

 • Hoge beoordeling en slagingspercentage

 • Geen wachtrij

Proefles aanvragen

Rijbewijs B

Rijbewijs B

Een rijopleiding is een kostbare zaak! De keuze voor een rijschool is daarom van groot belang. Als je voor een rijopleiding bij Karam Verkeersopleidingen kiest, weet je zeker dat je goed zit. Bij Karam Verkeersopleidingen heb je namelijk de allergrootste kans om in één keer te slagen voor jouw rijbewijs.

Na een aanmelding bij ons maken wij een afspraak voor de eerste les (zogenaamd intest) en komt onze instructeur je thuis ophalen. Woon je buiten de regio dan wordt er met jou een vast ophaaladres afgesproken. Je volgt je lessen onder deskundige leiding van jouw vaste instructeur. Er wordt na een intest een analyse gemaakt hoeveel lessen je moet nemen om een redelijke kans van slagen te maken voor het praktijkexamen bij het CBR.

Na je akkoord wordt een plan van aanpak gemaakt en start je met de rijlessen. Voor de opleiding wordt gebruik gemaakt van een persoonlijk lesrapport waarop al jouw vorderingen worden geregistreerd. Hiermee kan je zelf het verloop en resultaat van jouw opleiding volgen. Een uitgekiend lesplan staat garant voor een verantwoorde opleiding.

Boek een proefles

Ervaar zelf hoe leuk het is om te rijden.

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen z.s.m. contact met je op.
Het is niet gelukt om een terugbelverzoek achter te laten. Probeer het opnieuw.

Rijbewijs B pakketten

Rijbewijs B pakketten

Brons

voor €999

Pakketkorting €50

 • 18 lesuren

 • 1 praktijkexamen

Plan mijn proefles

Zilver

voor €1325

Pakketkorting €100

 • 25 lesuren

 • 1 praktijkexamen

Plan mijn proefles

Meest gekozen

Goud

voor €1735

Pakketkorting €199

 • 34 lesuren

 • 1 praktijkexamen

Plan mijn proefles

Diamant

voor €1999

Pakketkorting €249

 • 40 lesuren

 • 1 praktijkexamen

Plan mijn proefles

Losse les: 60 minuten €49

Intest 1 ½ uur € 70

Examen exclusief eigen verklaring € 220

Herexamen € 200

Automaat prijs per lesuur (60 minuten) € 40

C.B.R. Praktijkexamen

C.B.R. Praktijkexamen

Als jij en je rijinstructeur na het volgen van het overeengekomen aantal lessen, vinden dat je klaar bent (een redelijke kans van slagen hebt ) voor het afleggen van praktijkexamen, ga je op de van te voren gereserveerde datum en tijdstip bij het CBR een praktijkexamen afleggen. Tijdens dit examen word je begeleid door jouw eigen instructeur. Deze zal dus met het examen meerijden. Mocht je niet willen dat je instructeur meerijdt, dan kan je dit uiteraard kenbaar maken

Automaat Rijbewijs

Automaat Rijbewijs

Er is bij ons mogelijk in een auto met automaatschakel lessen te volgen voor een “Rijbewijs B automaat”. In diverse landen zoals Amerika, Canada, Australië rijden meeste mensen in een automaat. Ook in Nederland wordt automaat steeds populairder. Het aandeel van de auto’s met een automaat versnelling neemt toe. Wij constateren dat mensen die denken dat zij straks in een automaat zouden willen rijden, maken nu eerder een keuze voor een automaat rijbewijs B. Dit is een cultuurverandering in Nederland. De automaat rijbewijs B is een ideale oplossing voor de mensen die het schakelen lastig vinden en die in het verkeer moeite hebben met vasthouden van hun concentratie.

 • Aangenaam, comfortabel, rustiger rijden (bijvoorbeeld in file)

 • Meer concentratie en meer tijd om te anticiperen op het verkeer

 • Vaak minder rijlessen nodig, dus goedkoper

 • De auto met automaatschakel is de auto van de toekomst.

Prijs per lesuur (60 minuten) € 40,- Na het behalen van je rijbewijs in een auto met automaat krijg je een aantekening op je rijbewijs en mag je uitsluitend rijden in een auto met automaat. Wil je een “rijbewijs B” dan moet je opnieuw rijexamen doen in een auto zonder automatische versnelling.

Rijbewijs halen? 300+ leerlingen gingen je voor

Start met een vrijblijvende proefles van €1

Proefles inplannen

Meest gestelde vragen over autorijles

Hoe verlopen autorijlessen in het algemeen bij jullie?2022-05-02T15:40:20+00:00

Voordat je begint met autorijden leggen we je compleet uit hoe de besturing van een auto werkt. We zorgen ervoor dat je met een gerust hart achter het stuur zit.

 • We halen je thuis op of bij een locatie in de buurt. We halen je op, voeren de rijles uit en brengen je aan het einde van je les ook weer thuis of bij een gewenste locatie in de buurt.
 • Onze rijlessen duren standaard 45 minuten. Maar je rijdt in blokken van 90 minuten. Uit ervaring is gebleken dat 90 minuten de optimale concentratie tijd is.
 • Flexibele lestijden wanneer het jou uitkomt. Je kunt bij ons ook rijlessen in het weekend of in de avond. Zo kun is je rijopleiding perfect combineren met studie of werk.
Op welke leeftijd mag je beginnen met autorijlessen?2022-05-02T15:42:58+00:00

Je mag al beginnen met rijden en autorijlessen op een leeftijd van 16,5 jaar.

In welke regio’s geven jullie allemaal rijles?2022-05-02T15:44:40+00:00

Naast Delft zijn wij ook actief in andere regio’s, zoals Rijschool Delft, Rijschool Rijswijk, Rijschool Den Haag, Rijschool Ypenburg, Rijschool Wateringen, Rijschool Voorburg, Rijschool Schipluiden, Rijschool Pijnacker, Rijschool Poeldijk, Rijschool Nootdorp, Rijschool Leidschenveen, Rijschool Leidschendam, Rijschool Kwintsheul, Rijschool Delfgauw, Rijschool Den Hoorn

Hoeveel autorijlessen zijn er gemiddeld nodig om te slagen?2022-05-02T15:46:20+00:00

Dit verschilt per persoon. Maar gemiddeld heeft een leerling rond de 40 lessen nodig om het praktijkexamen te doen. Onze lessen duren 45 minuten.

Wat is een proefles?2022-08-10T14:43:51+00:00

Bij een proefles maak je kennis met autorijden en geven we je informatie over het lessen bij Rijschool Karam. Dit is het ideale moment voor jou om te checken of onze manier van lesgeven je bevalt.

Heb ik altijd dezelfde instructeur en lesauto?2022-05-02T15:48:22+00:00

Ja, bij ons heb je altijd vaste instructeurs en rij je met dezelfde auto’s. Regelmaat is belangrijk en bouwt vertrouwen op.

Hoelang duurt een rijles?2022-05-02T15:50:17+00:00

Een rijles duurt 45 minuten. Maar er worden altijd minimaal 2 lessen ingepland (dus een blok van 90 minuten). In 90 minuten kan je meer en beter leren dan 45 minuten. De concentratiespan is ook hoger in deze tijdsperiode.

Wat voor rijlessen kan ik afnemen bij Rijschool Karam?2022-08-09T09:37:05+00:00

Wij hebben allerlei verschillende pakketten voor rijlessen (rijbewijs B) als mede voor taxichauffeur en rijinstructeur.

Ga naar de bovenkant