Taxichauffeur

Diegene die het beroep van taxichauffeur wil uitoefenen, dient over de chauffeurskaart te beschikken. Deze ontvang je als het chauffeursdiploma taxi hebt behaald, dat bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Uiteraard dien je te beschikken over een rijbewijs.
Het werk van taxichauffeur is veelzijdig en interessant. Je hebt iedere keer te maken met een andere soort klant. Taxichauffeur zorgt ervoor dat de klant veilig en comfortabel op hun plaats van bestemming aankomt.

De klant is kritisch en stelt steeds hogere eisen aan een taxichauffeur. Om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen moet je voldoende kennis en vaardigheden hebben van het aantal zaken. Daarom moet iedereen die taxichauffeur wil worden, theorie- en praktijkexamen afleggen. De chauffeurskaart kun je verkrijgen nadat je de examens met een goed resultaat hebt afgelegd.

Studiemogelijkheden

Karam Verkeersopleidingen geeft je de kans om de opleiding tot taxichauffeur klassikaal te volgen, in een gezellige sfeer onder begeleiding van een vakdocent.

Kosten Opleiding Taxichauffeur

 

Cursusgeld en administratie (incl. boeken)€ 345,00
Rijlessen (2×2 uur) € 200,00
Theorie-examen€ 55,00
Praktijk -examen (incl. examenbegeleiding)€ 300,00
Totaal€ 900,00
Close Menu