Rijbewijs B

Een rijopleiding is een kostbare zaak! De keuze voor een rijschool is daarom van groot belang. Als je voor een rijopleiding bij Karam Verkeersopleidingen kiest, weet je zeker dat je goed zit. Bij Karam Verkeersopleidingen heb je namelijk de allergrootste kans om in één keer te slagen voor jouw rijbewijs. Na een aanmelding bij ons maken wij een afspraak voor de eerste les (zogenaamd intest) en komt onze instructeur je thuis ophalen. Woon je buiten de regio dan wordt er met jou een vast ophaaladres afgesproken. Je volgt je lessen onder deskundige leiding van jouw vaste instructeur. Er wordt na een intest een analyse gemaakt hoeveel lessen je moet nemen om een redelijke kans van slagen te maken voor het praktijkexamen bij het CBR. Na je akkoord wordt een plan van aanpak gemaakt en start je met de rijlessen. Voor de opleiding wordt gebruik gemaakt van een persoonlijk lesrapport waarop al jouw vorderingen worden geregistreerd. Hiermee kan je zelf het verloop en resultaat van jouw opleiding volgen. Een uitgekiend lesplan staat garant voor een verantwoorde opleiding.

C.B.R. praktijkexamen

Als jij en je rijinstructeur na het volgen van het overeengekomen aantal lessen, vinden dat je klaar bent (een redelijke kans van slagen hebt ) voor het afleggen van praktijkexamen, ga je op de van te voren gereserveerde datum en tijdstip bij het CBR een praktijkexamen afleggen. Tijdens dit examen word je begeleid door jouw eigen instructeur. Deze zal dus met het examen meerijden. Mocht je niet willen dat je instructeur meerijdt, dan kan je dit uiteraard kenbaar maken

Automaat rijbewijs

Er is bij ons mogelijk in een auto met automaatschakel lessen te volgen voor een “Rijbewijs B automaat”. In diverse landen zoals Amerika, Canada, Australië rijden meeste mensen in een automaat. Ook in Nederland wordt automaat steeds populairder. Het aandeel van de auto’s met een automaat versnelling neemt toe. Wij constateren dat mensen die denken dat zij straks in een automaat zouden willen rijden, maken nu eerder een keuze voor een automaat rijbewijs B. Dit is een cultuurverandering in Nederland. De automaat rijbewijs B is een ideale oplossing voor de mensen die het schakelen lastig vinden en die in het verkeer moeite hebben met vasthouden van hun concentratie.

De voordelen van automaat rijden dus:

  • Aangenaam, comfortabel, rustiger rijden (bijvoorbeeld in file)
  • Meer concentratie en meer tijd om te anticiperen op het verkeer
  • Vaak minder rijlessen nodig, dus goedkoper
  • De auto met automaatschakel is de auto van de toekomst.
Prijs per lesuur (60 minuten) € 40,- Na het behalen van je rijbewijs in een auto met automaat krijg je een aantekening op je rijbewijs en mag je uitsluitend rijden in een auto met automaat. Wil je een “rijbewijs B” dan moet je opnieuw rijexamen doen in een auto zonder automatische versnelling.
Close Menu